Plankenkoorts

Kaarten
Online bestellen
Ledenplatform
Registreer hier
Enkel Bestuur
Paswoord beveiligd
Web Shop
Hebbedingetjes!
Links
 


Onze Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via onze e-mail nieuwsbrief


filler
Home   Wie Wanneer Waar Foto's  Gastenboek  Produkties   Pers   Kontakt  admin
Archief: 

Groepsweekend 15 jaar

19 feb 2017 - Wij gaan met heel Plankenkoorts op weekend!!

Dit jaar bestaat Plankenkoorts 15 jaar, en om dit jaar feestelijk af te sluiten, gaan we op 8, 9 en 10 september met de hele Plankenkoortsfamilie op weekend naar De Nekker in Mechelen.

Feestweekend voor Pantalone, Il Dottore en Colombina

Was je vorig schooljaar lid van Pantalone, Il Dottore of Colombina of ben je (binnenkort) nieuw ingeschreven in een van deze drie groepen?
Koop dan je kaart tegen uiterlijk 21 augustus 2017 via http://www.plankenkoortsers.be/_makeitwork/kaarten.php. Duid onderaan aan dat je een kaart koopt voor het “weekend 15 jarig bestaan”, een feestweekend vol met spelletjes en een superleuke zondagactiviteit. Ben je reeds ingesschreven? Dan kan je registreren via het ledenplatform op http://www.plankenkoortsers.be/_makeitwork/ledenbeheer/registratie.php.

Praktisch

We spreken op vrijdag 8 september af om 18u aan de toneelzaal in het Gemeentelijk Auditorium, Hoogstraat 50, 1930 Zaventem, en rijden met de ouders naar het Sporthotel van de Nekker in Mechelen (Nekkerspoel Borcht 19, 2800 Mechelen).
Het weekend eindigt om 16u, maar jouw ouders kunnen mee komen feesten op zondagnamiddag vanaf 12u (zie hieronder) vooraleer ze je mee terug naar huis nemen om 16u. Hiervoor dienen ze wel een gratis kaart te bestellen zodat we weten hoeveel mensen er komen.
Kostprijs: 50 euro.
Wij zorgen voor een bed en maaltijden van vrijdagavond tot en met zondagnamiddag.
Drank is te koop aan democratische prijzen.

Een ploeg van enthousiaste monitoren zorgt het hele weekend voor leuke activiteiten. Er wordt dit weekend niet geschreven of gerepeteerd.

Feestnamiddag voor iedereen

Was je vorig schooljaar lid van Arlequino of Pulcinella of ben je (binnenkort) nieuw ingeschreven in een van deze twee groepen? Ben je mama of papa van een lid of was je vroeger lid van Plankenkoorts?
Dan ben je welkom op zondag 10 september om ons feestjaar af te sluiten tijdens de feestnamiddag!
Bestel jouw gratis kaart tegen uiterlijk 21 augustus 2017 via http://www.plankenkoortsers.be/_makeitwork/kaarten.php. Duid onderaan aan dat je een kaart wil voor “feestnamiddag” op zondag 10 september.

Praktisch

We spreken op zondag 10 september af om 12.00 aan het Sporthotel van de Nekker in Mechelen (Nekkerspoel Borcht 19, 2800 Mechelen). We ronden af om 16:00.
We voorzien verschillende activiteiten voor jong en oud.

Gratis toegang. Hapjes en drankjes zijn te koop aan democratische prijzen.


 
© 2004-2017 Plankenkoorts Jeugdtoneelvereniging - Design & hosting door Make IT Work webdesign